ΡΩΣΙΑ: Άσκηση Ηλεκτρονικού Πολέμου Στην Κριμαία

 

Πηγή: www.eng.mil.ru

Ειδικοί των μονάδων επικοινωνιών και ηλεκτρονικού πολέμου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας πραγματοποίησαν διμερή άσκηση για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στο πεδίο, αναφέρει πρόσφατη ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά την διάρκεια της άσκησης, ο στρατός ανέπτυξε ένα κέντρο επικοινωνιών και ευρυζωνικά δίκτυα ασύρματης πρόσβασης για να οργανώσει σταθερά κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των μονάδων και της διοίκησης. Στην συνέχεια, οι ειδικοί του ηλεκτρονικού πολέμου πραγματοποίησαν επιθέσεις κορεσμού οι οποίες κατέστειλαν την επικοινωνία μεταξύ των εντοπισμένων καναλιών. 

Συνολικά, στην άσκηση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 στρατιώτες του Στόλου και 50 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού, όπως τα οχήματα διοικήσεως τύπου R-149MA1 και οι σταθμοί ηλεκτρονικού πολέμου τύπου Krasukha και Borisoglebsk.

To σύστημα Krasukha

Η άσκηση στόχευε στην προετοιμασία των μονάδων επικοινωνίας του Στόλου για να συμμετάσχουν στους προκριματικούς γύρους του διαγωνισμού «Confident Reception» στα πλαίσια των International Army Games 2022.

Το σύστημα Borisoglebsk       

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال