ΚΥΠΡΟΣ: Μήνυμα Ετοιμότητας με Βολές Αρμάτων και Πυροβολικού

Πηγή: www.army.gov.cy

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), Μονάδες της 20ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές βολές αρμάτων μάχης T-80U, ΤΟΜΑ BMP-3 και αυτοκινούμενων πυροβόλων 155χιλ επί επίγειων στόχων στο Πεδίο Βολής Καλού Χωρίου από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου 2022.

Η δραστηριότητα αποτελεί μέρος της επιχειρησιακής εκπαίδευσης και σε αυτή συμμετείχαν το μόνιμο προσωπικό, οι συμβασιούχοι οπλίτες των Μονάδων και οι οπλίτες που κατατάχθηκαν πρόσφατα και ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση τους.

Τα αποτελέσματα των εκτελεσθέντων βολών κατέδειξαν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού καθώς και το υψηλό ηθικό και τον επαγγελματισμό του.   

Πηγή: www.army.gov.cy   

1 Comments

  1. Καλησπέρα κύριε/κυρία Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιωτικούς και εμπορικούς φορείς με πολύ χαμηλό ετήσιο επιτόκιο 3%, αποπληρωμή από 1 έτος έως 25 χρόνια. Παρέχουμε δάνεια από 5.000 έως 500.000.000. Αυτό γίνεται για να εξαλειφθεί η διαρκώς αυξανόμενη ιστορία της Bad Credit, και επίσης για να φέρει σταθερά κέρδη στην εταιρεία και τους πελάτες μας. Έχετε έλλειψη ύπνου τη νύχτα και ανησυχείτε για το πώς θα πάρετε ένα δάνειο; Επικοινωνία: Paul's Loan Agent τώρα μέσω ταχυδρομείου: Nicholasloanfunds@gmail.com ή Προσφέρουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% και, προσφέρουμε. Προσωπικό δάνειο Δάνειο εξυγίανσης χρέους Επιχειρηματικό κεφάλαιο Επιχειρηματικό δάνειο Εκπαιδευτικό δάνειο Στεγαστικό δάνειο * Δάνειο για οποιονδήποτε λόγο Για περισσότερες επείγουσες πληροφορίες, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Nicholasloanfunds@gmail.com ή Χαιρετίσματα κύριε Nicholas

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال