Η απόφαση πάρθηκε, η ADA-class η νέα κορβέτα του Πολεμικού Ναυτικού


Σημαντική βελτίωση σημειώνεται στις σχέσεις Ελλάδος - Τουρκίας, καθώς οι δύο χώρες θα ξεκινήσουν να συνεργάζονται και στα θέματα ασφάλειας και άμυνας ! 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος νέων κορβετών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, φαίνεται ότι η καλύτερη πρόταση ήταν η τουρκική, με την κορβέτα κλάσεως ADA της STM.

Η ιστοσελίδα μας κατόρθωσε να εξασφαλίσει αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με την διαμόρφωση των νέων μας πλοίων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας την παρουσιάσουμε πρώτοι στην Ελλάδα !

Η διαμόρφωση της ελληνικής έκδοσης των ADA ενσωματώνει πυροβόλο των 76χιλ, 8 αντιπλοϊκούς πυραύλους ATMACA εμβέλειας 250χλμ, 16 αντιαεροπορικούς πυραύλους SIPER εμβέλειας 150+χλμ, σύστημα αυτοπροστασίας RAM και 6 τορπίλες ORKA για  ανθυποβρυχιακό πόλεμο.

Ελπίζουμε να δούμε τις δύο χώρες να συνεργάζονται και σε άλλους τομείς, συνεισφέροντας στην διατήρηση της ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν οι καλοί μας γείτονες τούρκοι όλα αυτά τα χρόνια.   

***Το άρθρο είναι προϊόν μυθοπλασίας και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Καλό μήνα ! 


  

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال