Στην «φωλιά» των F-35 ο ΥΕΘΑ | Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin

 

Πηγή: Υπουργείο Άμυνας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την Τετάρτη 20 Ιουλίου ο ΥΕΘΑ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μετέβη από την Ουάσιγκτον προς το Φορτ Γουώρθ του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin και να ενημερωθεί αναλυτικά για τις διαδικασίες παραγωγής και τις επιχειρησιακές δυνατότητες των μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς F-35.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δέχθηκε θερμή υποδοχή από τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Gregory M. Ulmer, τον Αντιπρόεδρο Επιχειρηματικής Αναπτύξεως κ. Ντένη Πλέσσα, την Αντιπρόεδρο και Γενική Διευθύντρια αεροπορικών προγραμμάτων Bridget Lauderdale και από ανώτατα στελέχη της LockheedMartin. Συμμετείχε επίσης σε ενημέρωση σχετικώς με την κατασκευή μαχητικών 5ης γενιάς F-35.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός επισκέφθηκε τη γραμμή παραγωγής των F-35 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Φορτ Γουώρθ προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες κατασκευής και υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας, για την κατασκευή των μαχητικών F-35, αλλά και τα εξελισσόμενα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων. Ακόμα, βρέθηκε στα στέγαστρα όπου δοκιμάζονται τα νέα μαχητικά κι έλαβε πλήρη ενημέρωση από τον πιλότο δοκιμών κ. Chris Spinelli για τα τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά των αεροσκαφών.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال