Δυναμική παρουσία της Dassault Aviation στην ΔΕΘ 2022

 Ιδιαίτερα δυνατή ήταν η παρουσία της Γαλλικής Dassault Aviation στην φετινή ΔΕΘ, όπου και έστησε δικό της stand στο θεματικό περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με τις εταιρείες Thales και Safran.

Οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν από κοντά μακέτες μαχητικών Dassault Rafale F3R καθώς και των παλαιοτέρων Mirage 2000-5MK2 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Rafale F3R 

Το έκθεμα ωστόσο που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις ήταν οι εξομοιωτές πτήσης πλήρους κλίμακας των Rafale, στους οποίους οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να βιώσουν εικονικά τις δυνατότητες των νεοαποκτηθέντων αεροσκαφών της ΠΑ.

Τα σενάρια περιλάμβαναν πτήση σε σχηματισμό αλλά και εναέριο ανεφοδιασμό.

Mirage 2000-5MK2

Εκτός από Έλληνες επιτελείς, το stand επισκέφτηκε και η Γενική Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Sandrine Mouchet, αντικατοπτρίζοντας «με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια διμερή συνεργασία που οικοδομείται καθημερινά και συγκεκριμενοποιήθηκε με τη στρατηγική συνεργασία που υπεγράφη ανάμεσα στις δύο χώρες τον Σεπτέμβριο του 2021», καταλήγει δημοσίευση του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας στην πόλη. Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال